Součástí našeho obchodu je i navštěvování zajímavých akcí, jarmarků, kde šíříme myšlenku bezobalovosti a ekologické osvěty. Pravidelně se účastníme cca 2 - 3 jarmarků, akcí za rok ( Tatrhy, Maloskalský jarmark a Den Země v Jablonci nad Nisou či Liberci), kde se snažíme rozšiřovat naši bezobalovou myšlenku a také myšlenku kvalitních potravin. Protože je velmi důležité uvědomovat si, jak se stravujeme a jak můžeme omezit odpadovost našich domácností a jak lze nahradit jednorázové pomůcky v naší domácnosti, osobní hygieně, v kosmetice a různých doplňcích. 
Sortiment máme velmi obsáhlý, především z důvodu pokrytí všech oblastí, co potřebuje běžná domácnost. Na jaře zprostředkováváme ekobedýnky zeleniny a ovoce z Bio Statku U Macháčků z Huntířova. Zaměřujeme se na zdravé dobroty bez cukru, vegan , Raw i bezlepku.. Klienti mají možnost objednání mléčných výrobků ve vratném skle z malé farmy z Rohozce.
Díky novým prostorám máme prostor se více zaměřit na potkávání a povídání s různými tématy ekologické osvěty. Pořádáme besedy a workshopy v oblasti bezobalové revoluce. Prokládáme to hudbou a koncerty, pro naladění duše a probuzení nás všech. Postupné kroky ke změně návyků u jednotlivců, osvěta široké veřejnosti – Zásady 5Z – zamítnout, zredukovat, zužitkovat, zrecyklovat a zkompostovat, KPZ – komunitou podporované zemědělství, místní jídlo bez kompromisů. Šití látkových pytlíků na potraviny a zahájení jejich používání při nákupech v obchodech, šití dárkových obalů (vánočních i jiných), šití odličovacích tampónů, výroba domácích mýdel a kosmetiky, práce se dřevem, zavařování, sběr jedlých rostlin, zdravé vaření, v maloobchodech používání krabiček na potraviny, u dětí – používání látkových plen, ekologických, recyklovatelných materiálů, u žen např. použití látkových odličovacích tamponů, slipových vložek, či kalíšků.